Disney otkazao premijeru “Descendants 3” zbog smrti Camerona Boycea

Tradicionalno, svaki deo “Descendantsa” kao i svi Disney filmovi ima svoju svečanu premijer u Holivudu, ali Disney je odlučio da “Descendants 3” ipak bude izuzetak, jer smatraju da je neumesno uraditi tako nešto u momentu dok je još sveže sećanje na tragičnu smrt jednog od glavnih glumaca, Cameron Boycea.

“Jako smo ponosni što smo deo zaveštanja Camerona Boycea, ali otkazaćemo crveni tepih koji je bio planiran za 22. jul”, stoji u saopštenju Disneya. Umesto toga, novac planiran za premijeru biće doniran jednoj humanitarnoj organizaciji koju je Cameron podržavao.

Naravno, “Descendants 3” nije otkazan, odnosno prikazaće se kako je planirano, na Disney kanalu u toku avgusta, a u njemu ćemo po poslednji put gledati mladog glumca u ulozi Carlosa, sina Cruelle De Vil.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo ne smeš propustiti: Velika premijera filma Descendents na našem Disney kanalu!

One thought on “Disney otkazao premijeru “Descendants 3” zbog smrti Camerona Boycea

  1. Iskreno, bas su me iznenadili ovom ali u pozitivnom smislu. Mislila sam da će održati premijeru, ali da će ostaviti mesto za njega. Međutim, ovo je bolje. Svaka čast 👏

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.