Senzacija se sprema: Taylor Swift snima novi spot u Londonu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12
Views:
103

Prethodni spot Taylor Swift „Look What You Made Me Do“ bio je više od senzacije – pomerio je granice svih rekorda, mogli smo videti Taylor kako se kupa u dijamantima, ustaje iz groba i razgovara sa starim verzijama sebe. Šta da očekujemo od novog spota?

Izgleda da će nova stvar ipak biti nešto približnija običnom svetu jer je Tay ovih dana viđena na ulicama Londona kako snima novi spot u prodavnici roštilja i njenoj okolini, a na fotografijama se vidi da je njen stajling totalno grunge ako uzmemo u obzir mrežaste čarape, leopard čizme, široku jaknu i mini haljinu – možda nas očekuje pesma u takvom stilu upravo na albumu „Reputation“ koji izlazi za manje od mesec dana!

Taylor izgleda jako raspoloženo i čini se da ima odličnu komunikaciju sa saradnicima na setu, a fanovi ovoga puta nisu pokušavali da je ometaju u poslu kao kada je bila na svadbi svoje najbolje prijateljice. Osim grunge stajlinga, Taylor je nosila i velike minđuše u obliku mačke da svemu doda nešto što je posebno za nju! Inače treba pomenuti da Swiftieji koji su čuli album tvrde da će čitav album biti emotivniji od „Red“, ima bolje tekstove od „Speak Now“ i jači je pop album od njenog prethodnog „1989“ – zvuči kao da je Taylor spremna da nadmaši samu sebe!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

5 thoughts on “Senzacija se sprema: Taylor Swift snima novi spot u Londonu!

  1. Sve jako podseca na I knew you were trouble,koja mi je jedna od omiljenih!Jedva cekam!

  2. Jedva čekam,možda snima spot za ready for it.Nikad se ne zna koji će Taylor spot objaviti ali će njezin spot uvijek biti savršen i dobar.Zar ne…Jer to je naša Tavlor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.