Magično je: Sel i Charlie Puth objavili zvanični video za “We Don’t Talk Anymore”!

sel

Charlie Puth nedavno je bio gost na poslednjem koncertu američkog dela Selenine “Revival” turneje u Anahajmu a njihovo zajedničko izvođenje pesme “We Don’t Talk Anymore” zabeležile su kamere i pretvorile to u ovaj zvanični video! Ovo je bilo i prvi put da njih dvoje zajedno izlaze na scenu iako je pesma izašla već dosta davno!

I pored toga, “We Don’t Talk Anymore” penje se na top listama a pesma je do sad samo u Britaniji prodata u više od 100.000 primeraka! Za naše Selenatore ovo je do sad najbolja prilika da vide kako “Revival” turneja izgleda. Ove godine nećemo je videti uživo ali borićemo se za svaku novu priliku da nas ona poseti!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Koliko dobro poznaješ seriju "Wizards of Waverly Place"?

4 thoughts on “Magično je: Sel i Charlie Puth objavili zvanični video za “We Don’t Talk Anymore”!

  1. Ovo smo i pretpostavjali! Video je odličan i atmosfera na koncertu deluje baaš super 🙂

  2. Too, konacno!!
    Famoza, vi ste mi omiljeni veb sajt, ne prodje ni dan da ne pogledam barem dve vesti, savrseni ste, i ne mogu da verujem da je proslo godinu dana, a od kada vas pratim oko deset meseci.
    Srecan vam prvi rodjendan, i neka bude i tridesetog…! <3333

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.