Charlie Puth o duetu sa Sel Go: Bila je potpuno opsednuta Justinom Bieberom!

12063155_415040105352311_96310133_n

Charlie Puth nedavno je snimio duet sa Selenom Gomez pod nazivom “We Don’t Talk Anymore” a sad je pojasnio da pesma govori o tome kako izgleda kad smo opsednuti nekim s kim smo nedavno raskinuli.

Charlie nije spomenuo Biebsovo ime ali potpuno je jasno da misli na njega kad kaže: “Kad je reč o stihovima, mislim da je ovo savršena pesma za nju zbog svega kroz šta je prošla. Svako od nas imao je takvu vezu gde smo bili opsednuti jednom osobom a onda se sve promeni iako mirno raskinete. Jednostavno više ne možete da razgovarate s tom osobom prijateljski. Kažete da hoćete da ostanete prijatelji ali to je lakše reći nego učiniti. To vam slama srce. ‘We Don’t Talk Anymore’ govori o razgovoru između dvoje mesec dana nakon raskida”, objašnjava on za časopis Metro. Čini nam se da je sad potpuno jasno zašto je Sel rado prihvatila ovaj duet!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza chart #2

4 thoughts on “Charlie Puth o duetu sa Sel Go: Bila je potpuno opsednuta Justinom Bieberom!

  1. Mislim da se Selena i Justin još vole, i da ima nade ali ne baš sada. Justin je odlučio da se fokusira na fanove i muziku, što je najbolje !

    1. Pa sad su opet i u vezi, tako da je ovo verovatno doprinelo da Jelena opet postoji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.