Htela da pobegne: Selena odigrala odvratnu igru pred TV kamerama! (video)

Selena Gomez ovih dana ide iz studija u studio kako bi promovisala svoj album “Rare”, a prilikom posete komičaru Jimmyju Fallonu, ona je morala da odigra i krajnje bizarnu igru koju možemo prevesti “Možeš li da osetiš šta je to?” Kao što to ime sugeriše, ovo je takmičenje gde je potrebno da napipavanjem otkrijete koji je predmet u pitanju.

Gledajući video, odnosno Selenino lice, čini se da bi ona u tom momentu radije mešala beton i kopala kanalizaciju, a verovatno je samo prijateljstvo sa Jimmyjem sprečavalo da zbriše iz studija! Jimmy je recimo rukama opipavao sirovo jaje i kravlji mozak, a Selena je dodirivala kosu iz slivnika! U nekim momentima bila je toliko iznenađena da joj se otela i psovka!

Kako piše ET Online, u pauzi dodirivanja odvratnih stvari, Sel je objasnila koliko joj je lakše što je album izašao. “Jako sam srećna zbog toga. Mislim da sam četiri godine zadržavala dah i sad samo konačno izdahnula kad je on izašao.” Ona je i ponovo istakla koliko joj znači što je prvo predstavila pesme “Look at Her Now” i “Lose You To Love Me” za koji je sad predstavila i alternativni spot koji možete videti ispod. “One su nastale u momentu kad se toliko toga pričalo o meni, a ja sam štitila ljude koji nisu hteli da štite mene, jer nisam htela da ja započinjem bilo šta. Ipak, imala sam pravo da kažem moju stranu priče. Osećala sam se oslobođeno.”

Pročitajte još  Uvek uzor: Sel Go proglašena za najpismeniju mladu zvezdu!

Sel je otkrila da se na albumu ne nalazi jedna izuzetno emotivna pesma koja je veoma lična, a za koju kaže da će nam je pre ili kasnije predstaviti. “Par pesama nije se našlo na albumu. Ima ih još par koje su morale nastati. Ne mogu da kažem kad će se to desiti, ali jedna od mojih omiljenih pesama zove se ‘Boyfriend’ i ne mogu da dočekam da je ljudi čuju”, zaključuje ona. Mi samo dodamo da nismo veliki modni stručnjaci, ali Sel blista u ovom izdanju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Htela da pobegne: Selena odigrala odvratnu igru pred TV kamerama! (video)

  1. "Gledajući video, odnosno Selenino lice, čini se da bi ona u tom momentu radije mešala beton i kopala kanalizaciju" nista smesnije nisam procitao u svom zivotu 🤣🤣🤣

  2. Aaaa kravlji mozak je ubedljivo najgoriiii! Inace, Sel je nogo, mnogo slatka u videu! Frizura joj stoji prelepo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.