Borba je počela: Može li KARD održati prvi k-pop koncert u Srbiji regionu?

Iako je potpuno nenormalno da se jedan medij za tinejdžere bavi jurenjem koncerata, Famoza to sa ponosom čini, želeći nešto da promeni za sve vas. Zahvaljujući vašoj pomoći i stalnim predlozima, možda ima šanse da se stvari za k-popere konačno mrdnu sa mrtve tačke, i to već početkom proleća!

Naime, kako je objavljeno ovih dana, KARD će već 29. marta u u Budimpešti održati svoj koncert u okviru evropske turneje, što je više nego dovoljno blizu da Famoza odmah kontaktira organizatore koje zna i zamoli ih da hitno provere da li je moguće da spomenuta grupa “zaluta” i do Beograda za početak. Dobre vesti su da smo zahvaljujući našim čitaocima na vreme dobili ovu informaciju, jer Kard jeste zakazao koncert, ali još nisu pustili karte u prodaju niti saopštili koliko će one koštati. Kao što smo nedavno pričali, naši organizatori tvrde da su veoma zainteresovani za k-pop pa evo im i prilike da to pokažu!

Još jedan razlog zašto ćemo kod organizatora insistirati na tome da ih pozovu jeste činjenica da oni u Budimpešti nastupaju u jednom klubu koji može da primi svega od 300 do 350 fanova! Mi se nadamo da ne grešimo kad kažemo da su naši k-pop fanovi toliko “gladni” jednog pravog k-pop koncerta da bi se karte verovatno rasprodale za čas, pa čak i da bi događaj možda morao da se preseli u veći prostor! KARD inače ima izuzetno dobru reputaciju, sudeći po tome što većina vas koji pratite k-pop znaju o kome se radi.

Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: Nepobedivi BTS, fantastična Demi, rekordan pad Ari i Sel, Taylor ispala!

Naredni dani otkriće nam da li će nešto biti od svega, ali Famoza je već danas pokrenula stvari. Kao što od vas ne želimo da krijemo da se borimo za vas, isto tako ćemo vam i narednih dana otkrivati šta se dešava, makar koliko budemo smeli. Čak i ako nešto budemo morali da prećutimo narednih dana, s obzirom na blizinu turneje i neophodnost toga da se karte prodaju što pre, vrlo brzo će sve biti poznato! Rizikujući da opet dobijemo etiketu da “dajemo lažnu nadu” kako slušamo godinama, nadamo se da razumete da je poenta u tome da pokušavamo, pa makar ne uspeli 99 puta, stoti put hoćemo! Nadamo se da znate gde živite, kao i da je jasno da nam niko nikad neće doći ako samo sedimo skrštenih ruku, i čekamo da nam neko nešto pokloni. Zato, NE DAMO VAM DA ODUSTANETE!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/KARD

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Odluka se bliži: Ide li ceo BTS u vojsku?

12 thoughts on “Borba je počela: Može li KARD održati prvi k-pop koncert u Srbiji regionu?

    1. Nije K-Pop samo BTS i BLACPINK moras da postujes i druge grupe,BTS i BLACPINK su previse poznate grupe da bi makar u ovom trenutku dosle u Srbiju ili bilo gde na balkanu. Treba poceti od "manje" poznatih grupa i onda preci na "vece". (makar u srbiji manje poznate)

  1. Daaa,može,može! Treba nam neka kpop grupa da započne koncerte kod nas,ako ce to biti Kard meni jos bolje!!!

  2. Hvala vam sto ste tu uz nas!!!!
    Nema odustajanja, boricemo se dok sve svetske zvezde ne dodju na Balkan!!!
    #SaFamozomDoZvezda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.