Selena Gomez poručila da se udaje za legendarnog glumca!

Selena Gomez zablistala je po prvi put na filmskom festivalu u Kanu, a to je bio povod da neke od fotografija objavi i a svom Instagram profilu u čijem opisu je poručila da joj je bila ogromna čast što je imala priliku da se nađe na festivalu kao deo glumačke ekipe “The Dead Don’t Die”, a na kraju opisa fotografija koje je objavila poručila je i da se udaje za jednog od glumaca iz ekipe – naravno reč je bilo samo o Seleninoj šali!

Selena se tako na kraju poruke našalila da se udaje za Billa Murrayja Ravesa (68), glumca i komičara, a dosta se spekulisalo i o tome kako je glumac šaputao pevačici nešto na uvo u toku ceremonije na crvenom tepihu i to što su bili nerazdvojni sve vreme, što je sigurno i jedan od razloga zbog kojeg se Sel i našalila na ovu temu. Bill je imao priliku da da intervju za Vanity Fair nedavno gde je istakao koliko je fasciniran Selenom i njenim radom, a “Gomez” je jednostavan nadimak koji je dao pevačici.

“Ne mogu da se setim šta sam joj šapnuo,” rekao je kroz smeh glumac. “Pokušao sam da je smirim. Stvarno mi se sviđa. Mislim, još uvek ne možeš da mi kažeš ko je do đavola Selena Gomez, ali stvarno mi se sviđa,” dodao je Bill. “Ona je neobično blistava, ljubazna i prirodna. Uvek mi je drago da nađem pop ikonu koja mi se stvarno dopada,” istakao je Bill. Glumac ističe i da se oseća kao da je jedan od Seleninih telohranitelja, jer Selena svojim telohraniteljima nije dozvolila da budu tako blizu. “Rekao sam joj da ću joj biti dečko, ukoliko ona to želi,” našalio se Bill na kraju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selenin prijatelj zabrinuo javnost: Ne znam šta joj je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.