Selena Gomez: Slaba sam na loše momke! (video)

Broadcast Music Inc. (BMI) Honors Taylor Swift And Songwriting Duo Mann & Weil At The 64th Annual BMI Pop Awards

Selena Gomez je osim editorijala snimila i video za časopis Marie Claire gde je odgovarala na veoma zanimljiva pitanja! Upitana šta joj je najveća slabost, Sel je odgovorila: “Volim hranu pikantnog ukusa i loše momke”. Da li je to objašnjenje što je godine provela kao Jusova devojka? Osim toga, Sel je priznala da postoje tri slavne devojke koje voli a to su glumice Jennifer Anniston, Amy Schumer i Jennifer Lawrence. “Njih tri zajedno, u najboljem slučaju. Mislim da one predstavljaju ono što bi sve žene trebalo da budu.”

Sel je i praktično objasnila zašto Selenatore sa najgorim mestima na svojim koncertima časti meet and greetovima – i sama je bila u njihovoj situaciji. “Moj prvi koncert bio je nastup Britney Spears. Imali smo najgora mesta ali ja sam se provodila kao nikad u životu. Bilo je jako zabavno”. Pogledajte kompletan razgovor!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylena živi: Sel i Taylor pokazale koliko se vole na iHeartRadio Music Awardsu!

One thought on “Selena Gomez: Slaba sam na loše momke! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.