Justin Bieber: Voleo bih da mi je Jennifer Lawrence devojka!

JustinBieber-11

Da li se ipak pojavila devojka koju će Biebs voleti kao Selenu Gomez? Mladi pevač uradio je intervju za radio stanicu Capital FM a tamo je otvoreno priznao da je zaljubljen u Jennifer Lawrence!

Kad ga je voditelj upitao da li bi bio u vezi sa Jennifer, Jus je odgovorio: “Naravno da bih. Ona je tako seksi. Ona je neverovatna. Ona je slatka.” Biebs je otkrio da jako ceni i Britney Spears. “Ona je legenda. ‘Hit Me Baby One More Time’ je jedna od najboljih pesama svih vremena.” Na kraju, on je priznao da mu se dopada i Rihanna. “Definitivno bih izlazio s njom. Mislim da je jako atraktivna, baš kao i Beyonce. Međutim, ona je već sa Jay Zjem”. Jennifer Lawrence u prošlosti nije pokazivala preterano interesovanje za Biebsom ali možda promeni mišljenje kad čuje ove njegove reči!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stotine na ulicama: Belieberi u Argentini protestuju, traže da se Biebs pusti u zemlju! (video)

2 thoughts on “Justin Bieber: Voleo bih da mi je Jennifer Lawrence devojka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.