Selena poklanja deo zarade od ulaznica za istraživanje lupusa!

selena-gomez-marie-claire-june-2016-1

Selena Gomez odavno je pokazala da često više brine za druge nego za sebe a sad je najavila kako će deo zarade od svake prodate ulaznice na “Revival” turneji ići za traženje leka protiv lupusa, bolesti koja i nju muči.

Selenita je zbog lupusa morala da prekine svoju prethodnu turneju a iako se danas oseća mnogo bolje, ona još uvek nije u potpunosti zdrava i mora da vodi računa o sebi kako joj se stanje ne bi pogoršalo. Selena ipak kaže da je ništa neće poremetiti da pruži sve od sebe. “Ovaj šou u centar pažnje stavlja mene i moje samopouzdanje, snagu”, priča Sel za Billboard. “Ovo je prvi put da ja utičem na to kako će izgledati turneja. Osećam se fenomenalno zbog toga. Toliko je toga što želim da dokažem sebi”.

Autor: Famoza.net
Foto: Marie Claire

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez: Čitava moja porodica je ušla u Ameriku ilegalno!

One thought on “Selena poklanja deo zarade od ulaznica za istraživanje lupusa!

  1. Trebali ste navesti drugi primjer da biste je nazvali osobom koja brine vise za druge nego za sebe. To radi za sebe, a ne zna druge, logicno??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.