Selena Gomez: Miley i Ari, zivnite me za duet!

V6Knp5r

Preslatka Selena Gomez uvek je spremna na druženje sa Selenatorima pa je nedavno odgovarala na njihova pitanja, čak i na ono koje se tiče Miley Cyrus!

Upitana da li planira neku saradnju s Miley ili Arianom, Selena je samo kratko rekla: “Ne!” Međutim, kako ne bi bila pogrešno shvaćena, ona je dodala: “Ne zato što neću već jer nemamo ništa u planu. Devojke, nazovite me ako želite nešto da radimo!” Već odavno priča se kako su Miley i Selena u sukobu ali mnogi smatraju da to baš i nije tačno. Čini nam se da se pre radi o tome kako se dve slavne devojke ne druže jer odavno ne dele ista interesovanja.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez predstavila svoj novi singl, "Wolves": Video stigao ali nije spot!

7 thoughts on “Selena Gomez: Miley i Ari, zivnite me za duet!

  1. Ima li ikakvih vesti o Violetti?Nisam bila na fejsu otkad niste vise na starom sajtu, i ne znam sta se desava!Molim vas odgovorite 🙁

    1. Ćao J! Obećali smo Tinistima i V-loverima da ćemo tokom jula kontaktirati organizatora i pitati šta se dešava! Daćemo sve od sebe da to objavimo već naredne nedelje, nećemo vas izneveriti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.