Selena Gomez: Miley i Ari, zivnite me za duet!

V6Knp5r

Preslatka Selena Gomez uvek je spremna na druženje sa Selenatorima pa je nedavno odgovarala na njihova pitanja, čak i na ono koje se tiče Miley Cyrus!

Upitana da li planira neku saradnju s Miley ili Arianom, Selena je samo kratko rekla: “Ne!” Međutim, kako ne bi bila pogrešno shvaćena, ona je dodala: “Ne zato što neću već jer nemamo ništa u planu. Devojke, nazovite me ako želite nešto da radimo!” Već odavno priča se kako su Miley i Selena u sukobu ali mnogi smatraju da to baš i nije tačno. Čini nam se da se pre radi o tome kako se dve slavne devojke ne druže jer odavno ne dele ista interesovanja.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo se ne propušta: Ari nastupa na Billboard Music Awardsu uz Biebsa i Demi!

7 thoughts on “Selena Gomez: Miley i Ari, zivnite me za duet!

  1. Ima li ikakvih vesti o Violetti?Nisam bila na fejsu otkad niste vise na starom sajtu, i ne znam sta se desava!Molim vas odgovorite 🙁

    1. Ćao J! Obećali smo Tinistima i V-loverima da ćemo tokom jula kontaktirati organizatora i pitati šta se dešava! Daćemo sve od sebe da to objavimo već naredne nedelje, nećemo vas izneveriti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.