Famoza music chart #199 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Konačno je došlo vreme za promenu, jer se na prvo mesto liste vraća Tini Stoessel i to sa svojim letnjim hitom “Suéltate El Pelo” kome je ovo prva nedelja na vrhu! I ostatak liste podosta se promenio, ali najupečatljivije je to što Tini drži prve četiri pozicije, a što je čini nam se nezabeleženo do sad!

Naravno, pesma Tini koja ove nedelje sakupi najmanje glasova ispašće sa liste, jer nijedan izvođač ne može da duže od dve nedelje ima četiri numere na njoj! Kad je reč o novitetima, mnogo se očekuje od povratničkog singla Selene Gomez – njene prve samostalne pesme u prethodnih nekoliko godina! To je i povratnički singl Stray Kids, za koje i kod nas vlada sve veće interesovanje!

Glasanje traje do srede, 30. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Violeta nam šalje svoj veliki kviz o Seleni Gomez!

5 thoughts on “Famoza music chart #199 – Glasajte za sve omiljene pesme!

  1. TINISTI aktivirajte se!Tini u PONEDELJAK izbacuje datume za turneju po Evropi!!! Svi jos saljite poruke da dodje na Balkan! Ajdeee, mozemo mi to❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.