Spremna: Selena Gomez će se u narednoj godini fokusirati na svoje zdravlje!

Teško nam je i kada se prisetimo vremenske linije Seleninog života poslednjih nekoliko godina kada je zdravlje u pitanju – 2015. ustanovljeno je da boluje od lupusa, 2017. godine je preživela transplantaciju bubrega a ove godine je nakon serija paničnih napada bila hospitalizovana i totalno se povukla sa društvenih mreža i iz javnosti.

2019. godine Selena će definitivno morati da stavi svoje zdravlje ispred svega ako želi da sve bude pod kontrolom, a izvor za E! News je izjavio da se Sel nikada nije osećala tako srećno i da je spremna za novi početak! „Selena oseća da je ovo povod za novi početak i sada se oseća odlično, jer sada zna još bolje kako da kontroliše sebe svakoga dana. Joga ili pilates, vežbe, terapije i druženje sa prijateljima su njena dnevna rutina“ otkriva izvor.

Selena takođe redovno posećuje crkvu i okružena je pozitivnim ljudima, što će joj samo pomoći da preživi teške dane! „Ona radi sa profesionalcima koji joj pomažu da ostane pozitivna. Često izlazi i sa prijateljicama s kojima se viđa godinama i uživa sa njima kod kuće. Zaista živi opuštenije nego pre“ zaključuje izvor. Čini se da je sve u redu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Selena Gomez: Želim dečka, ali mogu i sama!

7 thoughts on “Spremna: Selena Gomez će se u narednoj godini fokusirati na svoje zdravlje!

  1. Nije vezano uz ovo, ali…Famozo zašto ne želite objaviti moje blogove i kvizove?! Poslala sam ih prije više od mjesec dana!! A kao što vidim raspored objavljivanja kvizova vam uopće nije toliko velik!! Poslije sam vam poslala još jedan mail, ali niti na njega niste htjeli odgovoriti!! Što se to?!

    1. Hm, znaš da ti uvek odgovorimo 🙁 Hajde nam pošalji jedan e-mail i navedi šta nismo objavili, to nam je čudno.

      1. Takodje i meni Famozo, 2 puta sam Vam poslao 2 bloga pre mesec dana, a jos ih niste objavili. 😐

  2. Već puno puta sam čula da je dobro i da počinje iz početka, ali uvijek se nešto zakomplicira. Ja se iskreno nadam da je Sel sada stvarno dobro! Neka na stranu ide i muzika i gluma ali neka je ona dobro. ❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.