Selena Gomez: Tay mi je kao sestra, nikad nisam bila ovako zadovoljna sobom!

selena-december-steal-of-month

Slučajno ili ne, tek Selena Gomez je uoči Dan Selenatora dala intervju za časopis Vogue za koji je i pozirala u ovom predivnom izdanju na plaži, pričajući nam o Taylor Swift ali i tome koliko je danas srećna.

Sel ističe da je jako zahvalna na ljudima koji je podržavaju godinama unazad a tu posebno ističe Taylor Swift. “Ona mi je kao sestra”, priča pevačica i glumica. Osim toga, ona ističe da je jako zadovoljna albumom “Revival”. “Nisam bila ovako ponosna još od filma ‘Spring Breakers’. Inače, kombinacija koju vidite nije nimalo jeftina – top košta oko 300 dolara a suknja još 400 a u pitanju je rad Diane von Furstenberg.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tajno snimljena: Selena sakriva časopis sa Ari na naslovnici a stavlja sebe u prvi plan! (video)

2 thoughts on “Selena Gomez: Tay mi je kao sestra, nikad nisam bila ovako zadovoljna sobom!

  1. OMG,sta ona spominje koliko kosta odeca koju nosi?I mislimm da bi od svih svojih filmova najmanje mogla da se ponosi Spring breakers,odvratno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.