Selena Gomez: Bila sam potpuno izgubljena nakon raskida s Justinom!

tumblr_nuoqvsbtxd1rq03t7o1_1280

Selena Gomez kaže da su godine ljubavi i raskida s Justinom Bieberom ostavile trag na njoj i da se nakon definitivnog razlaza prošle godine osećala poprilično izgubljenom i povređenom.

“Bila sam baš povređena i dala sam sebi oduška da pričam o tome kako ja vidim stvari. Iskreno, prvi put su mi postavljali pitanje: ‘Šta želiš da radiš?’ a ja bukvalno nisam znala jer nisam imala na koga da se oslonim”, priča Sel u razgovoru za časopis Wonderland šta joj se desilo nakon što je ostala sama. “Nisam mogla da pitam Disney niti bilo kog drugog. Morala sam ja da dam odgovor. U to vreme svi su pričali o mom životu.”

Sel kaže i da je svom novom albumu “Revival” vrlo iskrena i da ćemo to moći da osetimo kroz stihove. “Želela sam ovu priliku da se izrazim tako da me ljudi shvate. Trebalo mi je godinu dana. Sve ovo je lepo i uzbudljivo i jedva čekam. Biće to moje otkrovenje – zato se i album zove Revival. Morala sam da shvatim da je stvarni svet mesto gde moram biti inače ću poludeti!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selenin najuspešniji film: "Hotel Transilvanija 2" obara rekorde, uskoro stiže i kod nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.