Tradicija se nastavlja: Selena Gomez, Joe Jonas i druge zvezde dolaze na We Day!

Održavanje manifestacije We Day je već godinama tradicija, i ona je jako važna poruka svetu kada je u pitanju život mladih i koliko mladi zapravo mogu da promene svet ako koriste svoj glas. Zvezde poput Selene Gomez koje se jako zalažu kao aktivisti za mlade će se okupiti i ove godine u Kaliforniji na We Dayju!

Naime, We Day je juče objavio spisak imena zvezda koje će posetiti njihovu manifestaciju ove godine, a na spisku se, naravno, nalazi i Selena Gomez koja je više puta bila i voditeljka ovog događaja i mnogo puta je govorila o njemu! „Svake godine me We Day osnažuje i inspiriše. Mladi imaju neverovatnu, pozitivnu i strastvenu ideju o tome kako promeniti svet. Tako sam ponosna što ću biti tu da podsetim mlade da smo zajedno nezaustavljivi pokret posvećen svetlijem sutra“ ispričala je Sel.

Selena je godinama bila voditeljka We Dayja, ali ove godine će umesto nje to biti Neil Patrick Harris, a osim njih dvoje poznata imena koja će se pojaviti su i Joe Jonas, Meghan Trainor, Hailee Steinfeld i mnogi drugi! Nije ostalo još dugo do događaja, jer je on zakazan već za 25. april!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Verovatno nije kraj: Selena otišla kući da razmisli o budućnosti 'Jelene'!

One thought on “Tradicija se nastavlja: Selena Gomez, Joe Jonas i druge zvezde dolaze na We Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.