Danas je poslednji dan za prijave: Ovako izgledaju karte za put sa nama na Biebsov koncert!

15007860_10154652403761462_1780977994_o2

Sreda 9. novembar najvažniji je dan za svakog Beliebera rođenog na našim prostorima a samim tim, to je i najvažniji dan za Famozu, što želimo da vam pokažemo na još jedan način!

Danas je poslednji dan prijavljivanja za put sa nama na koncert u Zagrebu koji organizujemo zajedno sa našim prijateljima iz turističke agencije Play Travel a ukoliko ste na spisku, dobićete i posebno dizajnirane karte za ovaj dan!

Naravno, u prazna polja biće odštampana imena svih vas koji putujete sa nama, i to odgovarajućim “Purpose” fontom pa se nadamo da će vam i to biti jedan od suvenira koji će vas podsećati na ovaj važan dan! Ovo nije konačan dizajn karata – u toku dana doteraćemo još par sitnica. Da podsetimo, Famoza redakcija putovaće na koncert sa vama, snimaćemo priloge za Famoza TV, podelićemo svima plakate koje treba pokazati Jusu u toku koncerta a pripremićemo i odgovarajuću muziku za autobus!

15007860_10154652403761462_1780977994_o

Još uvek nije kasno da se prijavite i putujete sa nama – sve potrebne informacije i formular možete pronaći ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Dragoljub Milićević

Danas 6. novembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Danas je poslednji dan za prijave: Ovako izgledaju karte za put sa nama na Biebsov koncert!

  1. Blago vama koji ćete ići, meni roditelji ne daju jer sam iz Beograda, misle da je to daleko, glupo itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.