Selena Gomez o novom albumu koji uskoro stiže: Na njemu ću ispričati celu svoju priču!

Selena Gomez je imala svoj prvi veliki intervju ove godine, i to sa modnom kompanijom Coach s kojom dugo radi, pa je u njemu otkrila svašta interesantno o sebi trenutno – ono što fanove u svemu ovome najviše zanima svakako je njen novi album koji bi trebalo da stigne uskoro, pa je Sel pričala i o tome pored svih ostalih zanimljivih tema!

Sel je ovom prilikom otkrila da na novom albumu nema dueta, jer želi da u potpunosti iskaže sebe i ono što ona zaista jeste! „Nema saradnji na ovom albumu, htela sam da ovaj album budem prava ja, to sam želela sve vreme dok sam ga snimala. Svaka pesma je priča kroz koju sam prošla. U tom smislu, nema osobe koja bi tu priču ispričala bolje od mene. Samo sam htela da na neki način proživim svoju priču i pretvorim je u nešto što mi znači“ ispričala je Sel.

Selena je tokom 2018. godine bila i kraljica Instagrama, što više nije, ali je ona svakako sasvim svesna da je Instagram jako toksično mesto. „Nije zdravo biti na Instagramu sve vreme jer se ponekad prosto osećam depresivno kad vidim sve te lepe ljude i onda shvatim koliko su pauze od toga važne. Sve je to jako nerealno i volela bih da mogu da zaštitim mlađe generacije od toga, previše smo otkriveni i treba da pazimo kako se osećamo povodom toga i svega što vidimo na Instagramu“ zaključuje Sel.

Pročitajte još  Famoza music chart #8

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.