Selena Gomez četiri godine radi na novom albumu!

Svi koji dugo prate Selenu Gomez sećaju se da je njena ideja bila da svoj novi album objavi krajem 2016. godine, ali sve se promenilo nakon što je ona otkazala evropsku turneju i otišla na lečenje. Pevačica i glumica sad ističe da daljeg odlaganja neće biti, odnosno da će uskoro otkriti sve najvažnije informacije!

“Četiri godine sam radila na ovom albumu”, priča ona za New Music Daily šou na radio stanici Beats 1. “Nisam htela da izbacim bilo šta jer tajming nije bio dobar. Puno toga sam naučila sa prošlog albuma i htela sam da to pretvorim u nešto još bolje, i drago mi je što jesam, jer ove godine sve prosto izvire iz mene. Počela sam da stvari govorim na način na koji to ranije nisam umela, a to je bilo ono što mi je potrebno.”

Interesovanje za Selenu Gomez je drastično poraslo prethodnih nedelja, a ona nema problem da kaže kako se nada da će njen album poslušati i Justin Bieber. Uz malo sreće, i pored njenog oklevanja, mogli bismo je videti na turneju već naredne godine!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.