Neverovatan uspeh: ATEEZ otkriva kako je za samo par meseci postigao ovakvu slavu!

K-pop bendovi i čitava muzička scena tih prostora počela je bukvalno da cveta tokom 2018. godine više nego ikada pre – počelo je sa BTS-om, a proširilo se na više od 20 uspešnih K-pop grupa ne samo u Koreji već u čitavom svetu! ATEEZ je takođe jedno od velikih iznenađenja jer je ovaj bend samo nekoliko meseci nakon snimanja prve pesme uspeo da puni arene!

Momci iz benda ATEEZ su za Refinery29 ispričali nešto o tome koliko su uspeha postigli za svega pet meseci. „Zaista smo srećnici. Mislim da smo ovako daleko dogurali zahvaljujući našem timskom radu i ekspresivnošću naših nastupa. Zahvalan sam što nas ljudi vole i to nas samo tera da radimo još više“ ispričao je Wooyoung iz benda.

Yunho iz benda takođe kaže da im je jako važno da čitav koncept njihove muzike ima značenje. „I kroz tekst i kroz ples, ne idemo samo jednostavnim pokretima, gledamo da idemo mnogo dublje sa svojim pesmama i da unesemo što više emocija i boja možemo, što bi nas možda razlikovalo od nekih grupa“ smatra on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  ATEEZ predstavlja posebnu verziju spota za „HALA HALA“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.