Selena Gomez: Biću najgora ili najbolja mama na svetu!

Selena Gomez niti je udata niti ima dečka, ali kaže da je sigurna da će jednog dana imati decu. Iako se to izgleda neće desiti u skorije vreme, ona ističe da je spremna da ih zaštiti od javnosti.

“Mislim da ću biti ili najbolja ili najgora mama, zato što ću štiti moju decu koliko god mogu”, priča ona za E! News tokom promocije filma “Hotel Transilvanija 3” gde glumi mladu mamu vampiricu, Mavis. “Ja uvek volim da odrastam na razne načine i pitam sebe, kako mogu da budem bolja u tome, kako da imam više samopouzdanja?”

“Sad mi je 25 godina, osećam da ću se mnogo promeniti i uživam u tome. Naporno sam radila na sopstvenoj muzici i uzbuđena sam što to sklapam u celinu. Volim da živim slobodno, ali znam da je to nemoguće jer me milioni gledaju. Ipak, važno mi je da kroz život prolazim onako kako ja to želim, da budem najbolja što mogu”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena ne ide na turneju, želi ulogu u mjuziklu?

3 thoughts on “Selena Gomez: Biću najgora ili najbolja mama na svetu!

  1. Bice super mama,verujem kada joj se to desi d ce biti spremna i da ce uzivati u toj promeni! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.