Selena Gomez ima svoj „Fetish“ filter na Snapchatu, evo kako da ga otključate!

Selenin najnoviji singl „Fetish“ je sve vreme imao odličnu promociju a sada je ona za svoje fanove spremila i Snapchat filter koji se uklapa u stil pesme i spota!

Ako želite da dobijete ekskluzivni Selenin filter, samo pratite Selenine instrukcije sa Twittera – kako je ona napisala, uslov je da slušate „Fetish“ na Shazamu a onda uključite Snapchat i pritisnete ekran i filter će se pojaviti! Filter sadrži motive breskve što je sasvim očekivano jer se breskva pojavljuje i u spotu i simbolizuje nered u kom se Selena nalazi.

S obzirom da je Selena glavna Instagram zvezda i aktivna korisnica Snapchata, ovaj filter samo potvrđuje njenu popularnost na društvenim mrežama. Ona je jako srećna što je naišla na razumevanje u saradnji sa Petrom Collins koja je radila spot i što su obe želele nešto ludo i komplikovano!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Preokret: Zabranjeni film Selene Gomez ipak će se prikazivati u bioskopima!

10 thoughts on “Selena Gomez ima svoj „Fetish“ filter na Snapchatu, evo kako da ga otključate!

  1. Super,nažalost nemam snapchat…. Imam jesno pitanje za vas Famozo;tko je Valentina Krstić pošto vidim da to piše umjesto Famoza.net?

    1. Oštro oko 😉 Valentina je nova članica naše redakcije i ravnopravna je sa nama. Nadamo se da ti se dopada kako piše!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.