Jede sapun: Selena Gomez objavila video za “Fetish”, njen najčudniji spot do sad!

Svako ko zna Seleninu drugaricu Petru Collins a koja je režirala spot za “Fetish”, mogao je da pretpostavi kako će spot za ovu pesmu biti sve samo ne običan. Ipak, nismo očekivali da će Sel u njemu jesti sapun!

Sel možemo videti kako gricka karmin ali i druge stvari a sve kako bi sprečila sebe da se baci na breskve, koje ovde simbolički predstavljaju njenu opsesiju prema ljubavi koju joj pruža njen momak. Sel je ovde definitivno mnogo drugačija nego u njenim prethodnim videima ali ništa ovde nije vulgarno, u skladu sa obećanjem koje je Selena odavno dala fandomu!

Iako su reakcije na video različite, zaista mislimo da ovakav video iz neobičnu a opet vrlo slušljivu pesmu koja već gradi svoj put ka vrhovima top lista. Uostalom, i na našoj Famoza top listi ima fenomenalan start, s obzirom da je već peta!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I Selena Gomez napustila kliniku: Mnogo joj je bolje!

9 thoughts on “Jede sapun: Selena Gomez objavila video za “Fetish”, njen najčudniji spot do sad!

  1. Meni je spot malo… hmm nezz kako da se izrazim, cool je, ali veoma čudan, to što jede sapun, ono za trebavice si stavlja na jezik, stalno je na podu…
    Definitvno mi je ovo njezin najčudniji spot, ali vjerojatno zbog toga što je tako nesvakidašan je veoma zanimljiv

  2. I Charli XCX je izbacila novi spot i u njemu je gomila poznatih momaka kao sto su Charlie Puth, Cameron Dallas, Joe Jonas…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.