Zvuči skroz drugačije: Procureo još jedan deo iz Selenine verzije Biebsovog megahita “Let Me Love You”!

Verovatno već znate za priču da je DJ Snake snimio “Let Me Love You” ne samo sa Justinom Bieberom već i Selenom Gomez pa je kasnije bio na slatkim mukama da odabere koja će se od te dve verzije pojaviti u javnosti. Na kraju je on odabrao Biebsa a verzija sa Sel je ostala skrivena od nas.

Ipak, tokom vremena lagano u javnost cure delići pesme a najnoviji koji se pojavio ovih dana nas upućuje na to da je Selenina verzija poprilično drugačija ne samo kad je reč o stihovima već i o načinu na koji ona peva kao i tome što u njenoj verziji postoje stihovi i tamo gde je samo muzika u Biebsovoj verziji.

Hoće li se finalna verzija ikad pojaviti? Nadamo se da hoće jer nema sumnje da bi svi jako voleli da je čuju! To bi bio odličan novogodišnji poklon za Selenatore!

https://youtu.be/C8R6X32QB3Q

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez se obratila fandomu: Zbog vas ustajem svakog jutra, zbog vas svaki put plačem uz "Who Says"

One thought on “Zvuči skroz drugačije: Procureo još jedan deo iz Selenine verzije Biebsovog megahita “Let Me Love You”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.