Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja vladavinu, Shawn Mendes na korak do vrha!

I ove nedelje BTS je bend koji je na Billboard Social 50 listi nezaustavljiv, a najveća iznenađenja su Shawn Mendes koji je skočio sa sedmog na drugo mesto i Nicki Minaj koja je prva među devojkama a bila je na 19. mestu!

Odmah ispod Shawna na trećem mestu je Justin Bieber a Demi Lovato se nakon pada na 14. mesto vratila u top 10 i sada je sedma! Od 1D momaka najbolje stoji Louis Tomlinson koji je deseti a Harry Styles je pao čak na 38, Louis je trenutno u fokusu naročito zbog nove pesme sa Bebe Rexhom.

Od novijih mladih zvezda najbolje stoji Camila Cabello na 19. mestu, u pravo vreme jer je izbacila dve nove promotivne pesme za prvi solo album, Bebe Rexha naglo pada sa 25. na 40, a Dua Lipa se vrti oko 46. i 44. mesta dok je Halsey poslednja. Pogledajte celu listu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Korak bliže da sve bude kao nekad: Demi Lovato primetila da Selena Gomez promoviše njenu pesmu , najavila novi singl!

2 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: BTS nastavlja vladavinu, Shawn Mendes na korak do vrha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.