Vaše zvezde za subotu, 3. novembar 2018. godine

Svoj 23. rođendan danas slavi manekenka i rijaliti zvezda, Kendall Jenner.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Izloženi ste riziku povređivanja. Pravi razlog je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usled nedostatka koncentracije napraviti greške koje biste ispravljali u narednom periodu. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla, a mišljenje zadržite za sebe.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni, a samouverenost preti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju jer kada se bude nešto važno odlučivalo, biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Vreme je da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni, pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam značajno podići samopouzdanje.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Od početka nedelje vas očekuje velika poslovna aktivnost. Kao da su se danas svi setili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Imate veliku šansu da ostvarite planove od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad popustiti.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Ambiciozni ste, pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, nekoliko sati druženja će vas preporoditi. Ukoliko nemate partnera, idealan je trenutak za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ako ponekad odustanete.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Vaše zvezde za subotu, 3. novembar 2018. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.