Selena besna što je Biebs poveo Hailey na iHeartMusic Radio Awards?

12940272_1590124781304659_865983350_n

Nikome i dalje nije potpuno jasno zašto Selena Gomez i Justin Bieber nisu reč progovorili na iHeartRadio Music Awardsu ali mediji prenose da je za Sel bio problem to što je saznala kako je Jus sa sobom poveo Hailey Baldwin!

“Justin je pokušao da u tajnosti povede Hailey na dodelu nagrada. Odlučio je da proba još jednom sa njom pa ju je sakrio u bekstejdžu, daleko od znatiželjnih pogleda jer nije želeo da to Selena sazna”, piše Hollywood Life. “Ipak, Selena ih je videla tamo i bila je besna zbog svega. Zbog toga mu nije prilazila čitave večeri”, tvrdi insajder. Interesantno, isti medij je samo par sati ranije objavio kako je Selena ubeđena da će Justin shvatiti da je samo ona prava devojka za njega i da će ga zbog toga strpljivo čekati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Andrea nam šalje već svoj peti kviz o Seleni Gomez!

3 thoughts on “Selena besna što je Biebs poveo Hailey na iHeartMusic Radio Awards?

  1. Ja više ne znam ni šta da komentarišem oko ove drame iskreno. Svi znamo da će ili Selena ili Justin otići jedno k drugom i da će opet završiti zajedno,možda ne sutra ili uskoro ali desiti će se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.