Selena Gomez doživela napad na AMA, stigla podrška Hailey Bieber!

Selena Gomez otvorila je American Music Awards svojim emotivnim nastupom, ali kao što znamo, nije sve prošlo idealno. Selena je bila vrlo emotivna na sceni, ali mediji danas prenose da se uoči nastupa iza scene odvijala prava drama, jer je ona doživela napad panike!

Kako piše E! Online, Selena je uoči nastupa stavila preveliki pritisak na sebe, verujući da posle duge pauze mora da zasija u najboljem svetlu. “Selena je definitivno imala napad anksioznosti i panike pre nego što je izašla na scenu i stavila je prevelik pritisak na sebe”, priča jedan izvor. Ove navode potvrđuje još jedan očevidac, ovog puta za People. “Definitivno je to bio napad panike. Bila je baš nervozna. Nije bila na sceni dve godine, a ovo je važna pesma za njenu karijeru. Stvarno je htela da uspe.” Ipak, situacija nije bila ni približno tako dramatična kao vesti koje su se širile internetom, a govorile su da se njoj ponovo aktivirao lupus.

Selena je ipak bila dobro, što je pokazala i time što je ostala tokom trajanja čitavog šoua kako bi podržala svoju drugaricu Taylor Swift koja je imala blistavo veče! Ona je čak i priredila afterparti gde je bila sa svojim drugaricama kao što su Ashley Cook, Caroline i Connar Franklin odnosno Raquelle Stevens i Priscilla Cosme. Njima se potom priključila i Sofia Carson. Sel se kasnije obratila i na Instagramu gde se zahvalila svom timu ali fandomu rečima, “Lepo je vratiti se. Hvala mom čitavom timu i mojim fanovima koji su uz mene. Sve ovo je zbog vas, uzbuđena sam zbog ovog poglavlja.”

Interesantno, Seleni je je podrška došla i od Hailey Bieber koja je lajkovala njenu fotku na Instagramu, doduše na profilu njenog šminkera Hunga Vanngoa. Mediji su ranije pisali da Hailey nije prijatno da sluša dok Sel peva o Justinu, ali da razume zašto ona to radi i da je duboko poštuje!

Pročitajte još  "Rare" prvi u Americi, Selena Gomez se izvinjava zbog svog ponašanja!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.