Selenu Gomez vređali zbog emotivnog nastupa na AMA!

Selena Gomez skupila je ogromnu hrabrost i posle duge pauze nastupala je pred milionima gledalaca, otvorivši ovogodišnji American Music Awards. Za Sel je izvođenje numere “Lose You To Love Me” bilo izuzetno teško, a njen drhtavi glas kasnije je ismevan na društvenim mrežama.

“Lose You To Love Me” je izuzetno emotivna pesma za Selenu, jer se u njoj podseća teških vremena i svih iskušenja koje je prošla tokom veze sa Justinom Bieberom, pa ne čudi što što je grešila i bila na ivici suza. Naravno “internet ratnici” odmah su se ohrabrili da je vređaju tvitujući “Ovo je bolno”, “Da nije prehlađena” ili “Selena Gomez je užasna”.

Na sreću, puno je Selenatora koji je brane! Dok jedni primećuju da je bilo i izvesnih tehničkih problema sa zvukom koji su je poremetili, drugi podsećaju da je ovo njen dugoočekivani povratak na scenu i da je normalno da je bila nervozna na sceni. Veliku podršku Sel je imala iz publike gde su je gledala Halsey i Taylor Swift i plesale i pevale sa njom! Internetom su se brzo širile glasine da je Selena zapravo imala napad anksioznosti i problema sa lupusom neposredno pre početka ceremonije, ali te informacije definitivno su se ispostavile kao lažne. Sel je to najbolje pokazala druživši se sa fandomom na crvenom tepihu pre nastupa, a ostala je prisutna i tokom ostatka ceremonije. Sel smo mogli da vidimo u publici kako sedi pored svoje najbolje drugarice Taylor Swift i njene mame Andree, a nastupe Tay propratila je burnim aplauzima. I pored svih zluradih komentara, povratak Sel bio je trijumf i prava najava za sve lepe stvari koje nas očekuju od nje u 2020. godini, uključujući tu novi album!

Pročitajte još  "On ne voli Hailey kao Selenu": Jus shvata da će se opet vratiti staroj ljubavi?

Autor: Famoza.net 

Foto: AMA 2019

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selenu Gomez vređali zbog emotivnog nastupa na AMA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.