Album uskoro? Selena Gomez objavila spot i singl na španskom “De Una Vez”!

Selena Gomez ponosno nosi svoje Latino poreklo, i često priča o njemu, i o svojoj porodici generalno, sa kojom je veoma bliska i koja joj je uvek na prvom mestu. Sa svim tim razlozima, zašto Sel ne bi i zapevala na maternjem španskom? Tih momenata je u prošlosti već bilo, recimo sa španskom verzijom pesme “A Year Without Rain” (i ni to nije jedini put!) a sada je vreme da Sel ponovo zablista na španskom, jer je izašao njen novi singl “De Una Vez“!

“De Una Vez” nije obrada pesme na španskom, ili samo španska verzija, već je originalna pesma pisana samo na španskom jeziku, tako da su nastali i tračevi da će pevačica objaviti i jedan čitav album na tom dragom jeziku: “Ovo je početak nečega što sam odavno htela da istražujem. Nadam se da vam se sviđa koliko i meni” poručila je Sel.

“Početak nečega” zvuči kao da se Selena neće zaustaviti samo na ovom singlu na španskom, već da je ovo tek prva pesma koju je predstavila!

Selena je u spotu jako nežna, preovladava floralni print u ambijentu i njenoj odeći, a istaknuto je i srce koje svetli i lupa. Sve ovo vam već govori da je u pitanju magična balada, a tekst priča o tome kako je pevačica izbrisala nekoga iz svog života i kako rana koja je ostala sve bolje zarasta.

Pročitajte još  Selena i Maluma počeli da se prate na Instagramu, fandom im već planira venčanje!

Sledeća pesma na španskom koju bi Selena trebalo da objavi bi verovatno nosila naziv “Baila Conmigo” (“pleši sa mnom”) jer je Sel već promovisala i ovaj naslov.

Seleni jako znači “De Una Vez” i kaže da ćete se i vi verovatno pronaći u njoj. “Mislim da je pesma prelepa i da će značiti svakom ko je nekad imao slomljeno srce. Svi imamo ožiljke od iskustava u životu, ali tako se zapravo lečimo. Važna je snaga i volja da se okrene novi list” zaključuje pevačica.

Ovih dana kružile su glasine i da se Selena pojavila u spotu The Weeknda za “Save Your Tears“, ali trač nije ni potvrđen ni demantovan.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Selena Gomez: Nisam ni znala da me Zayn prati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.