Sel i Niall snimljeni u luna parku, ona lajkuje njegove polugolišave fotke!

CVijcH4XAAEQ2OR

Novinarima nikako ne polazi za rukom da proniknu u to šta se tačno dešava između Selene i Nialla ali zato Selenatori i Directioneri nude nove dokaze da su oni vrlo bliski!

https://youtu.be/H1p8EyCK9UA

Kao što smo već pisali, Sel i Niall osim na jednom rođendanu viđeni su i u luci Santa Monika gde su posetili jedan zabavni park i vozili se na rolerkasteru a neko iz fandoma je čak uspeo i da ih snimi, mada je video zbog mraka dosta loš! Osim toga, obožavaoci su primetili i je Sel počela da prati pevača 1D na Instagramu ali i da lajkuje fotke na kojoj je Niall go do pojasa odnosno na kojoj su njih dvoje zajedno!

Konfuziju je samo pojačao Niallove brat Greg koji je na svom Tviteru napisao: “Selena Gomez ljubi jednog od najpoznatijih Irac. To mora da je božanski osećaj, zar nisam u pravu, ha ha ha.” Slika poljupca inače se pojavila u javnosti i vidite je iznad ali u pitanju je običan fotošop!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez nam je od danas mnogo bliže!

2 thoughts on “Sel i Niall snimljeni u luna parku, ona lajkuje njegove polugolišave fotke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.