“Ljubili su se”: Selena Gomez i Niall Horan viđeni zajedno!

Niall Horan oduvek je pokazivao simpatije prema Seleni Gomez, ali i pored toga što su valjda svi pokušavali da ih spoje, od toga nikad nije bilo ništa. Novu buru sad je podigao jedan novinar koji tvrdi da ih je video na koncertu Lewisa Capaldija, a dva dana kasnije, oni su bili na rođendanu Jenne Dwean.

Mediji su pisali o tome da su se Selena i Niall ljubili 5. aprila na spomenutom rođendanu Los Anđelesu. “Sve vreme su plesali zajedno, ljubili se u usta i mnogo se grlili”, tvrdi jedan izvor i dodaje da je svima bilo jasno da su oni zajedno. “Imali su svoj privatni separe, ali nisu uspeli da se sakriju. Više ljudi ih je videlo kako se ljube. Selena je baš zagrejana, a Niall još više.”

Interesantno, ove navode demantuje samo Hollywood Life, tabloid kojeg je svojevremeno prozvao Justin Bieber rečima da isključivo fabrikuju laži, a i mi nikad ne prenosimo njihove “vesti” upravo iz tog razloga. Zato, pravog zaključka šta se zaista dešava nema, osim činjenicu da su oni u poslednjih nedelju dana dva puta zajedno izašli, kao i da su oboje singl!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hejteri je oterali: Sel primorana da proda svoju predivnu kuću!

4 thoughts on ““Ljubili su se”: Selena Gomez i Niall Horan viđeni zajedno!

  1. Ako je to istina i ako je Sel srećna i ja sam! Ionako sam Selenin fan i Niall mi je omiljen iz 1D❤🔥

  2. Pa ovo bi bilo ispunjenje mog dječijeg sna, ali sumnjam 🤷‍♀️. Dosta medija iz Holivuda laže i previše, da je neki blizak izvor pa možda bih i povjerovala ili se barem nadala da je istina.

  3. Zašto ne mogu da imaju svoju privatnost?! Da li je bitno da li jesu ili nisu zajedno? Ako budu imali potrebu oni ce njihovim fanovima sami reći njihov ljubavni status!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.