Directioneri ubeđeni: Evo dokaza da je u “Drag Me Down” ostavljen prostor za Zayna!

_AL39716_2-86852161

“Drag Me Down” predstavlja početak nove ere za One Direction s obzirom da je ovo prvi spot i prva pesma u kojoj nema Zayna Malika. Međutim, Directioneri misle da imaju dokaze kako su Harry, Liam, Louis i Niall na neobičan način poručili da im nedostaje Zayn!

Članovi ovog neverovatnog fandoma tako su pažljivo analizirali video i primetili da se u pojedinim scenama jasno vidi da su momci ostavili prostor za Zayna. Dok se momci voze liftom jasno je da između Louisa i Nialla postoji praznina, baš kao što i sceni penjanja stepenicama između Niall i Harryja ostaje tačno dovoljno prostora za još jednog člana. Iako je moguće da je u pitanju slučajnost ili da se momci još nisu navikli da Zayna više nema, mnogi ipak veruju da je sve ovo urađeno namerno. Kakvo je vaše mišljenje?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  #iFake Awards trenduje: Directioneri izgubili a imali nekoliko miliona više glasova od Beliebera?

2 thoughts on “Directioneri ubeđeni: Evo dokaza da je u “Drag Me Down” ostavljen prostor za Zayna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.