“Odavno je zaljubljen u nju”: Stižu nove fotke Nialla i Sel, sve više medija potvrđuje da su oni par!

CVnHCFrVAAAoTW-

Nakon tabloida kao što je US Weekly i drugi ugledniji mediji počeli su da objavljuju kako je sve više dokaza da su Niall Horan i Selena Gomez nešto više od prijatelja a stižu nam i nove informacije od američkih novinara ali i fotke od fandoma!

Kako se danas priča, Niall je odavno čekao priliku da se približi Seleni i sad koristi možda i jedinu priliku da je osvoji! “On je obožava mesecima a možda i godinama”, priča jedan insajder za HollywoodLife.com “Ona je ipak ranije bila sa Justinom Bieberom pa mu se činilo da je bolje da je ima za prijateljicu. Niall nikad nije prestao da budue zaljubljen i sad je prilika da joj se približi. Njemu ne smeta da joj ispunjava želje i da upozna njenu porodicu. On je baš dobar momak. Selena je toliko bila zaljubljena u Justina da nije primećivala da je tako dobar momak zainteresovan za nju.”

U međuvremenu, fandomi i dalje reaguju pa je na internet tako dospela slika jedne Directionerke na kojoj vidimo Nialla i Sel u luci Santa Monika gde su išli na sladoled ali i provod u luna parku. Navijamo li da njih dvoje budu par ili ne?

Autor: Famoza.net
Foto: Tviter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri oduševljeni: Selena na turneju vodi Louisovu sestru!

5 thoughts on ““Odavno je zaljubljen u nju”: Stižu nove fotke Nialla i Sel, sve više medija potvrđuje da su oni par!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.