Sav prihod ide u humane svrhe: Harry prodaje svoje farke a Niall svoje snove!

12277472_706914886108148_460144686_n

Ogromni ljudski kvaliteti 1D ekipe stalno dolaze do izražaja a ovih dana veoma su aktivni Harry Styles i Niall Horan koji prodaju njima vredne stvari kako bi se od sakupljenog novca finansirale dobrotvorne organizacije!

Harry tako prodaje svoj omiljeni par farki koje je jedan umetnik ručno islikao a iako je sadašnja cena stigla do 250 evra, očekuje se da kad se za 70 dana aukcija završi, ona bude negde na nivou od 17.500 do 25.000 evra! San Isidro

Sa druge strane, Niall je uradio nešto drugačije – on prodaje sopstvene snove i tu u tegli, da vam nigde ne pobegnu! Naime, Niall je umetnicima objasnio o čemu sanjari a oni su njegove reči oblikovali i sve to stavili u jednu posudu! “Kao dečak, jako mi se dopadala ideja da letim iznad drveća i gledam na svet odozgo. Sad mi se dopada ideja da u tom momentu neko bude sa mnom”, objašnjava on. Ovo delo trenutno je došlo do cene od blizu 2000 evra a a kako se aukcija završava 31. avgusta, očekuje se da cena bude znatno viša!

117976-1468577999-Niall Horan - Up Up and Away

gallery-1471613666-jeanboy

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

Danas 21. avgusta na famoza.net ti poklanjamo jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Martinu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Directioneri jurcaju sa makazama zbog Harryja, obezbeđenje ih poliva vodom!

4 thoughts on “Sav prihod ide u humane svrhe: Harry prodaje svoje farke a Niall svoje snove!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.