Sitnica: Niall Horan prodao sebe Directionerki za 100.000 evra!

Ko kaže da se ljubav ne može kupiti novcem? Jedna Directionerka nije žalila šuške pa je Nialla Horana otkupila i to za više od 100.000 evra i sa njim će provesti jedan čitav vikend!

Naravno, Niall sve ovo radi u humanitarne svrhe a srećna devojka će dobiti šest pansiona u jednom hotelu i imaće priliku da se druži sa Niallom tokom jednog golf turnira na kojem on učestvuje. Sasvim dovoljno da ga pita šta god poželi i možda mu i malo skrene pažnju na sebe s obzirom da je Niall i dalje potpuno singl!

Sav novac inače ide jednoj dečjoj humanitarnoj fondaciji a momci iz 1D su do sad već radili ovakve stvari bezbroj puta. Ipak, ovo je najviša cena koju je neko morao da plati, do sad!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan uputio izvinjenje i našim Directionerima: Izvinite što ne dolazim, sačekajte još samo malo!

5 thoughts on “Sitnica: Niall Horan prodao sebe Directionerki za 100.000 evra!

  1. Ovo je malo glupo što toliko treba da plati za ljubav. 🤔 ali pozitivno je to što sam taj novac ide u humanitarne svrhe😊

  2. Iskreno ovo mi je malo čudno,ali jako je lepo što sav novac ide u humanitarne svrhe i to za decu❤

  3. Woow, blago njoj ako ima toliko novca, jeste malo cudno ali dobro je sto ide u humanitarne svrhe… Zamislite uspe da osvoji Niall-a😂😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.