Prepoznajete li ih? Ovo su najsmelije kombinacije Ariane Grande svih vremena!

Ariana Grande je postala jedna od modnih ikona planete svojim jedinstvenim i prepoznatljivim stilom, a kako će se pevačica već predstojeće srede ponovo naći na crvenom tepihu dodele Billboard muzičkih nagrada u novoj i do sada neviđenoj kombinaciji, E! je izdvojio njene najsmelije kombinacije svih vremena, a mi smo odlučili da izdvojimo neke od njih!

Među smelijim kombinacijama ćemo sigurno uvrstiti jedan od prelepih kostima koje je pevačica nosila na ovogodišnjem Coachella festivalu, ali i crveni kostim koji smo imali priliku da vidimo na njenoj aktuelnoj “Sweetener” svetskoj turneji!

Divna svetlo ljubičasta haljina uz čizme iste nijanse je našla mesto na svoje na listi upravo zbog događaja kome je namenjena – dodela Billboardove nagrade za ženu 2018. godine koju je Ari i osvojila!

Zelena haljina, zeleni karmin i visoki konjski rep bili su namenjeni TV specijalu “A Very Wicked Halloween: Celebrating 15 Years on Broadway” i nema sumnje da je mnogima i među favoritima.

Kombinacija koju nikako ne smemo zaboraviti! Ari u zlatnom kostimu na MTV Video Music Awardsu 2018. godine dok izvodi hit “God Is A Woman” po prvi put uživo u ovakvoj postavi!

Tu je i haljina sa Met Gala večeri, gde je Ari po prvi put imala priliku da se pojavi u veličanstvenom izdanju – haljinu inspirisanu Mikelanđelovim delom.

To su samo neki od izgleda sa liste koje smo izdvojili, ostatak možete pogledati ovde. Da li imate neku kombinaciju koju biste posebno izdvojili ili se vaša omiljena kombinacija našla na listi?

Pročitajte još  Famoza music chart #98 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Prepoznajete li ih? Ovo su najsmelije kombinacije Ariane Grande svih vremena!

  1. Haljina sa Met Gale i crveni kostim sa Sweetner turneje su moji aposlutni favoriti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.