Godina njenih uspeha: Kendall Jenner je zvanično najpraćeniji model na Instagramu!

Nedavno je objavljeno da je Kendall od ove godine najplaćeniji model, a sada je proglašena i za najpraćenijeg modela na Instagramu!

Naime, Kendall Jenner ubedljivo vodi ovu društvenu mrežu kada su njene kolege modeli u pitanju jer je stigla do impresivne cifre od 85 miliona pratilaca, što znači da bukvalno nema konkurenciju – Cara Delevigne koja je na drugoj poziciji ima duplo manje, tek 40 miliona, a druga pratilja je sve slavnija Gigi Hadid koja ima nešto manje od 40 miliona. Ostale devojke na listi poput Mirande Kerr, Adriane Lime i Candice Swanepoel takođe zaostaju za duplo jer sve imaju od 10 do 15 miliona pratilaca – neverovatno je koliko su razlike na listi drastične!

Kendall je ove godine dobila još 14 miliona sledbenika, a osim toga ona na Instagramu ima nalog koji je najviše puta tagovan i daleko više komentara od drugih modela! Što se tiče najlajkovanijih slika modela, i tu pobeđuje Kendall sa rekordnih 4,5 miliona. Ipak, ove impresivne cifre nisu još stigle jednog člana njene porodice – Kim Kardashian je kraljica Instagrama Kardashian-Jennera sa svojih 104 miliona pratilaca, ali čini se da će ovim tempom Kendall postati Instagram vođa u porodici!

🍕🍕🍕

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ari? Miley? Kendall? Ko je holivudska "zloća" koju mrzi Bella Thorne?!

One thought on “Godina njenih uspeha: Kendall Jenner je zvanično najpraćeniji model na Instagramu!

  1. Čestitam,ona je takođe dobila veliki broj pratilaca samo jer je deo Kardashian-Jenner porodice a ne zbog manekenstva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.