Sabrina Carpenter ponovo o seriji „Girl Meets World“: Pomogla mi je da shvatim svoj život i probleme u njemu!

Fanovi serija koje su završene uvek osećaju tugu glumaca koji u intervjuima ponovo pričaju o tim serijama – Sabrina se uvek rado vraćala na „Girl Meets World“ i budila nostalgiju.

Sab je to učinila i sada, pričajući o uticaju koji je ova serija imala na nju. „Kako sam čitala scenario, uvek sam pomišljala ’o bože, pa ovo se i meni događa’, i učila sam kroz njega kako da razumem probleme u sopstvenom životu“ otkriva Sabrina, dodajući da je serija pratila stvarne trenutne događaje. „Serija je i bazirana na istorijskim momentima i trenutnim odnosima među ljudima, tako da smo uspeli da pokrijemo nasilje, autizam, feminizam, uništene kuće i porodice, religiju…“ ističe ona.

Sabrini je posebno zadovoljstvo činilo kada su joj se fanovi serije javljali jer razumeju njenu priču. „Ne mogu ni da vam nabrojim koliko puta su mi se javljali mladi sa rečima: ’Imala sam sedam godina kad me je mama napustila i ti si jedina osoba sa TV-a sa kojom mogu da se povežem’. Bilo mi je jako bitno da znam da je ispričana priča doprla do nekoga i da je želeo tako nešto da vidi i čuje“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter i dalje sluđena: Ne govore nam šta će biti sa "Girl Meets World"!

2 thoughts on “Sabrina Carpenter ponovo o seriji „Girl Meets World“: Pomogla mi je da shvatim svoj život i probleme u njemu!

  1. Tako mi nedostaje GMW!!!! Taj šou bio je drugaciji od drugih!!!!😭😭😭❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.