Sabrina Carpenter ponosna na svoju seriju: Srećna sam što je „Girl Meets World“ imao važne životne teme!


Sabrina se u intervjuu za Teen Vogue dotakla i utisaka koje je „Girl Meets World“ ostavio na tinejdžere i smatra da je jako važno što je serija imala događaje iz svakodnevnog života i da je to uticalo pozitivno na gledaoce iako je kratko trajala.

„Ja sam odrasla uz serije poput „Boy Meets World“ koje su imale takve vrednosti. Ne navodim baš tu seriju zbog „Girl Meets World“, već zato što zaista mislim da je bila vredna i posebna“ priča Sab i navodi neke od tema koje su značajne za generacije koje tek uče o životu – „Odlično je što još uvek možemo preko televizije da šaljemo pravu poruku o nasilju, autizmu, religiji ili, recimo, feminizmu.“

Takođe veruje da je njena serija uspešno pokrila sve te teme i da je zato najviše voli. „Neverovatno je koliko smo poučnih tema imali, osećam se kao da posle svega toga znam kako da strastveno radim ono što volim i da mi to bude na prvom mestu. Ako je to što radite vama važno, biće važno i drugim ljudima“ zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter: „Singular: Act II“ je uskoro gotov, pitam se da li je album uopšte dobar!

3 thoughts on “Sabrina Carpenter ponosna na svoju seriju: Srećna sam što je „Girl Meets World“ imao važne životne teme!

  1. Gledam ovu seriju na Disney chanelu, i mislim da je Sabrina sjajno odglumila Maju. Mislim da nam ova serija može pružiti mnogo životnih lekcija. U tome pomažu Rajli, Maja, Lukas, Farkl i ostali. ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.