Slatko: Sabrina Carpenter se mazi sa kučićima i odgovara na zanimljiva pitanja! (video)

Sabrina Carpenter imala je sigurno jedan od najopuštenijih intervjua u karijeri tokom posete Buzzfeedu jer su joj društvo pravili preslatki kučići! Pitanja koja je Sab izvlačila možda i nisu bila tako laka, ali u ovakvom ambijentu, bilo joj je lakše da otvori dušu!

“Volela bih da glumim u filmu sa mnogo pasa, tako da ovo mogu da radim svakog dana”, kaže ona. “Takođe, volela bih da radim mjuzikl. Hoću i akcioni film – to bi bilo kul!” Sab je priznala i da njena pesma “Paris” govori o njenom prošloj vezi! “Da, toliko često se u životu fokusiramo na nešto drugo da propuštamo ono što nam je pred nosom, ali sad mi se to ne dešava. Gledam samo ono što je ispred mene i ne brinem ni oko čega drugog!”

Sabrina je otkrila i sa kojom bi to zvezdom najradije sarađivala! “Da vam kažem, to je tako teško pitanje jer imam mnogo takvih želja. Ne bih mogla da odaberem samo jednu zvezdu”, kaže ona. “Volim Brockhampton grupu, jako volim Rihannu, što moji fanovi znaju, a volim i Adele. Baš, baš volim Adele!” Pogledajte ceo intervju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter govori za "Kode": Ja sam normalna, drugi tinejdžeri su čudni! (foto-galerija)

One thought on “Slatko: Sabrina Carpenter se mazi sa kučićima i odgovara na zanimljiva pitanja! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.