Veliko dete: Ariana Grande proslavila 26. rođendan sa balonima, šeširima i konfetama!

Ariana Grande je 26. juna napunila 26 godina, pa su se datum i godine lepo poklopili, a s obzirom da je Ari u duši i dalje veliko dete, njoj su raznobojne rođendanske žurke koje liče na one u igraonicama definitivno i dalje najzabavnije, tako da je ona iskoristila 26. rođendan za povratak u detinjstvo i salu punu konfeta i balona raznih boja!

Ari je ovu žurku održala u Torontu na brzinu jer je i dalje na „Sweetener“ turneji koja će potrajati sve do decembra, ali to nije pokvarilo njenu priliku da ponovo bude dete sa šarenom rođendanskom kapom, na plafonu su se nalazili šareni ukrasi, a čak i stolovi za njene prijatelje bili su prekriveni stolnjacima sa balonima! Naravno, Ari je imala i salu za fotkanje, tako da je nastalo i mnogo slika, uključujući i one sa mamom Joan i bratom Frankiejem.

View this post on Instagram

✨🌙

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariani je srećan rođendan poželela i Sunđer Bob ekipa – svi znamo koliko Ari voli Sunđer Boba, a to zna i Nickelodeon, tako da su joj spremili specijalan video koji je ona i objavila na Twitteru! „Nikada se neću oporaviti od ovoga, hvala vam do neba“ napisala je ona, a u videu čujemo sve autentične junake ovog crtanog filma kako pričaju Ariani!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  U ovom momentu, Ariana Grande je jedina svetla tačka kad je reč o tome šta se najviše sluša u Srbiji

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.