“Sa razlogom nisam došla”: Demi Lovato uvredila Taylor Swift bojkotovanjem MTV VMA?

Demi Lovato vrlo otvoreno ne podnosi svoju koleginicu Taylor Swift i za to je imala više razloga još tokom prethodnih godina, a svežiji razlog je Tayin sukob sa Scooterom Braunom zbog njegove kupovine izdavačke kuće Big Machine pa samim tim i njene muzike. Swiftieji zato sumnjaju da je Demi našla novi način da uvredi Taylor!

Naime, Demi je objavila seriju Instagram Storyja, a prvo je napisala kako je juče bila jako zauzeta: “Ljudi, ne mogu da vam kažem šta sam radila ali me to čini jako srećnom, ne mogu da prestanem da se smejem i mnogo mi je zabavno. Sad smišljajte svoje lude teorije šta bi to moglo biti” napisala je ona, a zatim objavila Story na kom piše: “Preskočila sam MTV VMAs sa razlogom”.

To je preboduilo Swiftieje koji smatraju da Demi nije došla upravo zato što je Taylor te večeri bila kandidat za najvažniju kategoriju – video godine, i upravo u toj kategoriji i još dve je izdominirala, a znalo se da će Tay i lično biti tamo i nastupati. Ipak, Demi svakako neće otvoreno reći šta je razlog pa je u sledećem Storyju samo napisala da mrzi dodele nagrada pa je zato nije bilo. Šta vi mislite?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift, Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #18

2 thoughts on ““Sa razlogom nisam došla”: Demi Lovato uvredila Taylor Swift bojkotovanjem MTV VMA?

  1. Kao prvo, mislim da ono što se desilo između Scootera i Taylor uopšte nema veze sa Demi i iskreno ne treba da se meša u to. Nemam ništa protiv nje, ali to je moje mišljenje. Iskreno ne znam zbog čega bi njih dve bile jedna protiv druge, ali šta god da je u pitanju mislim da to nije bio razlog što Demi nije bilo na VMAs, meni je više delovalo kao da je bila zauzeta spremajući nešto, ne znam ni ja

  2. Kad ona bude nominovana 12 puta onda moze nesto da prica.Ovako je samo veoma jadna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.