Ruggero Pasquarelli proslavlja pet godina sa Cande Molfese: Spremamo iznenađenje za fanove!

Ruggero Pasquarelli, za razliku od mnogih mladih zvezda njegovih godina, ima jako srećnu i stabilnu vezu sa svojom partnerkom Candelariom Molfese s kojom je još od 2014. godine, pa su oni krajem 2019. godine proslavili pet godina veze, što uopšte nije mala stvar! Ruggero i Cande često moraju da se suočavaju i sa hejtom, pa je Cande jednom morala i da ućutka hejtere na zajedničkoj slici sa Ruggerom, ali čini se da njihova ljubav nema granice i da na takve stvari ne obraćaju pažnju!

Cande je u jednom svežem intervjuu ispričala kako je izgledala peta godišnjica njihove veze – po njenim rečima, Ruggero je pravi džentlmen! “Pet godina veze nam je bilo 8. decembra i Ruggero je spremio romantičnu večeru za nas dvoje na balkonu sa lampionima, svećama i vinom. I s obzirom da sam ja vegeterijanka, spremio mi je rižoto od bundeve sa rižom i spremio je i tortu” rekla je Cande, a Ruggero je dodao: “Na tortu sam stavio pet svećica kao da nam je to rođendan”. Jako slatko i romantično!

Rugge i Cande imaju posebno iznenađenje za svoj fandom – ponovo će pripremiti nešto zajedno, kao što su na početku veze zajedno radili na “Violetti”! “U martu spremamo nešto posebno, ponovo ćemo raditi zajedno kao kad smo se tek upoznali! Ne možemo da kažemo o kom filmu se radi, ali biće to malo drama, malo romansa, ali naši likovi će se samo upoznati i neće biti par. Bez sumnje, čeka nas sjajna 2020. godina” ispričala je Cande. Kakva radost za fanove!

Pročitajte još  Karol i Ruggero: Izubijali smo se snimajući "Soy Lunu"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ruggero Pasquarelli

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Ruggero Pasquarelli proslavlja pet godina sa Cande Molfese: Spremamo iznenađenje za fanove!

  1. Posto je bilo na Ruggerovom storiju bilo ka da on glumi crnog mačka/Adriana a Cande bubamaru/Marinet tak da se radi o Mirakulusu😂🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.