Cande Molfese: Neću se pomiriti sa bivšim dečkom Ruggerom Pasquarellijem!

U poslednjem članku koji smo pisali o Cande Molfese ona je izjavila da je imala spremnu venčanicu u slučaju da je neko želeo da je zaprosi. Svi znamo da je aludirala na njenu tadašnju vezu sa dečkom Ruggerom Pasquarellijem sa kojim je zajedno glumila u Disney seriji ‘Violetta’ i koji su dosta godina bili zajedno. Sada nas Cande i uverava da ne postoji mogućnost da se u budućnosti pomiri sa Ruggerom!

Pre nedelju dana Ruggero je rekao da želi da izađe na kafu sa bivšom devojkom Cande, ali ona nas uverava da se to neće desiti. Rekla je da je za ovaj poziv saznala preko fanova, ”Označili su me na hiljadu objava i na kraju sam i videla njegovu. Osećam da nam ta kafa nije potrebna. Nisam spremna emocionalno. Bila sam povređena i sad ne mogu to da radim. Želim mu sve najbolje.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cande Molfese

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Pročitajte još  Pravi spektakl: Tini, The Vamps i Ruggero Pasquarelli imaju zajednički nastup 20. septembra!
Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.