Cande Molfese: Ludela sam što se Ruggero pred svima ljubi sa drugom ženom!

Candelaria Molfese jedna je od zvezda “Violette” koja je ostvarila uspešnu karijeru i nakon te serije, a posebno je popularna na društvenim mrežama. Sa druge strane, njen dečko Ruggero Pasquarelli trenutno snima novu seriju u Argentini pod nazivom “Argentina, zemlja ljubavi i osvete”, a Cande kaže da joj nije svejedno zbog nekih scena!

Upitana kako se osećala kad je saznala da će se Ruggero ljubiti sa svojom koleginicom Melenom Sanchez, Cande iskreno odgovora – “Hoćete li istinu? Osećala sam se besno! Sumnjala sam kako ću to podneti, ali kad sa videla scenu, bilo je sve ok. Nisam bila ljubomorna, jer da jesam, ne bih vam sad pričala o tome! Sviđa mi se kako se on snalazi u ulozi za stariju publiku, jer teško je napustiti Disney, a on je odmah nakon ‘Soy Lune’ našao novu ulogu. Jako je talentovan i srećan što je dobio tu ulogu”, ističe ona.

Ona kaže i da još uvek postoje dobre šanse da se jednog dana sa Ruggerom preseli u Italiju. “Tri godine živimo zajedno, pa ne bih isključila da se preselimo u Italiju, njegovu zemlju. Nije lako, ali već sam se navikla na izazove”, ističe Cande.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cande Molfese

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anin test ličnosti: Da li najviše ličite na Martinu, Lodovicu ili Candelariu?

4 thoughts on “Cande Molfese: Ludela sam što se Ruggero pred svima ljubi sa drugom ženom!

  1. Obožavam Violettu(P.S. da Sam na njegovom mestu isto bih pomislilla!!!!!!😍)😀😀😀😀😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.