Rođena komičarka: Sabrina Carpenter poslala duhovitu poruku Ashtonu Irwinu nakon slučajnog susreta, fandom hoće duet!

Neko bi rekao da Sabrinu Carpenter i 5SOS ne povezuju aman baš ništa, ali situacija se promenila, s obzirom da se Sab tokom boravka u Londonu slučajno srela sa bubnjarom benda, Ashtonom Irwinom.

Ovaj susret je ostavio utisak na Ashtona, koji joj se kasnije javio i na Twitteru rečima, “Bilo je lepo upoznati te”, a sve je propratio emodžijem srca, kao dodatni znak da mu je bilo lepo! Sabrina mu je uskoro odgovorila, ali na komičan način. “Bilo je lepo sresti tebe takođe! Čestitam ti na visini!”, tvitovala je ona. Ako se pitate, Ashton je visok 183 cm, što ga baš i ne čini džinom. Ipak, on to jeste za sićušnu Sab koja ima tek 152 cm! I stvarno, pogledajte samo ovaj snimak gde ona pored 5SOS deluje kao bebica!

Fandom kao fandom, koristi priliku da zatraži snimanje dueta, a posebno nam se dopao tvit u kome neko kaže, “Svi oni su visoki, a ti si tako niska. Mislim da je ovo jasna poruka univerzuma da treba da snimite nešto zajedno. Sad sve ima smisla.”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter: Šta sam naučila na turneji sa Arianom Grande!

3 thoughts on “Rođena komičarka: Sabrina Carpenter poslala duhovitu poruku Ashtonu Irwinu nakon slučajnog susreta, fandom hoće duet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.