Sabrina Carpenter ide na turneju sa Arianom Grande: Njen koncert mi je vratio veru u ljude!

Sabrina Carpenter imaće priliku da se pridruži Ariani Grande kad “Dangerous Woman” turneja dođe do Brazila a do tad, pevačica i glumica vredno radi na svojoj muzici a priprema se i za svoju samostalnu turneju!

Sab kaže da je humanitarni koncert u Mančesteru jako pozitivno uticao na nju. “Bilo je neverovatno kako su sve izveli. To će biti najbolji šou ove godine. Oni su jednu tragičnu situaciju pretvorili u nešto što nas je zbližilo. To mi je vratilo veru jer sam videla sve te ljude koji se ujedinjuju na divan način. Učinilo me je jako srećnom što sam i ja sad deo muzičke scene”, priča ona za Seventeen.

Sab kaže i da je svesna toga da je svi sad povezuju sa Bradleyem Simpsonom iz benda The Vamps sa kojim je bila na turneji. “Mi to ignorišemo. Ja prvo nisam ni znala za to a ni Bradley nije puno na društvenim mrežama. Jednostavno pokušavamo da živimo u realnosti, koliko god da je to moguće”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandra nam šalje odličan kviz o Ari Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.