Stvarno je nezaustavljiv: Liam Payne na MTV VMA zagrljen sa Ritom Orom i više devojaka!

Liam Payne je ovih nedelja nakon raskida sa Cheryl viđen sa toliko devojaka da više nismo sigurni da li je i sa jednom od njih ozbiljan!

Liamu su žurke nakon MTV Video Music Awardsa bile nešto interesantnija stvar nego sama ceremonija, tako da nije otišao samo na jedan afterparti, već na dva! Pevač je najpre svratio do žurke Republic Recordsa i tamo se fotkao sa koleginicom Kim Vierom, a nakon te žurke pokupio je neku drugu misterioznu devojku i poveo je na afterparti koji je organizovala Jennifer Lopez – osim nje, Liam se motao i oko kanadske manekenke Winnie Harlow!

Liamu se dopada da flertuje bez prestanka, pa je čak viđen i u zagrljaju sa pevačicom Ritom Orom na ceremoniji VMA! Rita, naravno, nije slobodna, a nije ni Liam ako računamo vezu sa manekenkom Cairo Dwek, ali izvor je potvrdio priču koju smo mogli videti i iz slika. „Stajao sam u prvom redu i video Liama i Ritu kako plešu zajedno, smeju se, i Liam je držao ruke na njenom vratu i grlio je. Nisu se ljubili ili tako nešto, ali moguće da je ovo nešto romantično“ ispričao je izvor. Pa, Liam izgleda da ne može da se odluči!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Gomilaju se dokazi: Cherylina mama kupuje stvari za trudnoću!

6 thoughts on “Stvarno je nezaustavljiv: Liam Payne na MTV VMA zagrljen sa Ritom Orom i više devojaka!

  1. Mislim da se sa Ritom samo šalio i to prijateljski.
    Što se tiče ostalih djevojaka, stvarno je nezaustavljiv. Pitam se da li je u vezi sa tom manekenkom ili je i to samo obično flertovanje.

  2. Rita mu je jedna super prijateljica i samo su bliski i zezali se 😉😄 kao da to en radi svatko sa svojim prijateljem 😚💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.