Režiser u šoku: Harry Styles ga oduševio, povećana mu uloga!

10949014_1598530960367854_1281426314_n

Harry Styles trebalo je da dobije relativno malu ulogu u filmu “Dunkirk” jer niko nije želeo previše da rizikuje sa njim ali režiser Christopher Nolan sad menja film zbog njega.

Kako danas piše The Mirror, režiser je naredio da se scenario prepravi tako da Harry dobije ulogu u više scena kao i da ima više linija nego što je u startu bilo planirano! “Chris zaista ima poverenja u njega li je i on zaista bio iznenađen kad ga je video na sceni. Stvarno se posvetio ovome”, priča jedan izvor sa snimanja.

“Ukapirali su da bi bilo pametno da mu daju više prostora. Prirodan je ispred kamere i na putu je da postane jedna od najvećih pop zvezda na planeti. Harry je trebalo da ima samo par rečenica ali Nolan volim da radi sa velikim talentima i ovo je samo početak njihove saradnje.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/One Direction

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I nije im neki rođendanski poklon: Hakeri provalili na Instagram profil Nialla Horana!

3 thoughts on “Režiser u šoku: Harry Styles ga oduševio, povećana mu uloga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.